residential
 
КАРТИ ЗА ОТСТЪПКИ ЦСКА КЛУБ ГРИФОН
01.11
2017
КАРТИ ЗА ОТСТЪПКИ ЦСКА КЛУБ ГРИФОН

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН - КАРТИ ЗА ОСТЪПКИ ЦСКА КЛУБ ГРИФОН

 

Уважаеми клиенти,

от днес 01.Ноември 2017 година започна поетапна подмяна на картите за отстъпки при зареждане на горива - ЦСКА КЛУБ ГРИФОН. Новият тираж пуснат в обръщание е с валидност до 30.09.2020 г.

Подмяната на картите се извършва в 104 обекта от верига-бензиностанции Петрол, надлежно посочени в приложен файл. Изборът на обектите, където се извършва подмяната и разпределението на тиража са съобразени със стастистиката относно реалното използване на карта ЦСКА КЛУБ ГРИФОН в търговската мрежа на Петрол.

Картовите държатели, ползващи услугите на обектите на самообслужване SELF-SERVICE PETROL в градовете София, Русе и Варна могат да вземат своите нови карти от следните обекти:

  • за град София - търговски обект Петрол 7718 с адрес: София, ж.к. Младост 3, бул. Йордан Милев
  • за град Русе - търговски обект Петрол 6104 с адрес: Русе, бул. Липник № 128 до КАТ
  • за град Варна - търговски обект Петрол 2130 с адрес: Варна, бул. Владислав Варненчик (изход София)

Заявка за подмяна на картата може да направите и на емайл адрес: reklama@petrol.bg

В този случай ще бъдете насочени към удобен за Вас обект на Петрол, който разполага с нов тираж на карти ЦСКА КЛУБ ГРИФОН или ще бъде изпратена карта на Ваше име до обект от търговската мрежа, посочен от Ваша страна.

Подмяната на картата с нова се извършва в момента на представяне на старата пластика, която е с изтекла давност в посочените търговски обекти на Петрол от страна на служителя на Каса.

Нова карта се дава единствено при представяне и предоставяне на старата такава. Служителите на Петрол са инструктирани да задържат старите, невалидни пластики.

За Ваше удобство при обслужването и в частност предстоящата подмяна на картите за отстъпка, може да се свържете с нас на телефон: 02 969 0425 или на емайл адрес: reklama@petrol.bg

Информация относно условията за ползване на клубната карта и нивата на отстъпки може да намерите на сайта на Петрол, раздел Петрол клуб Грифон - Клубни карти: www.petrol.bg


Diesel Green Force 100 eXXtra Force Diesel Pro Force Gas Blue Force

Използвате стар браузър

Моля преминете към FireFox,Opera, Safari или Internet Explorer 7+